Over ons

 

Over ons is veel te vertellen, maar dat doen we liever in een persoonlijk gesprek :-)

 

Om toch een indruk te geven heb ik hieronder de tekst uit onze weekend-begeleiding site geplakt, van ongeveer 10 jaar terug.

Momenteel zijn we veel aan het werk met stichting Keroazie in Pieterburen

 

Anke Bus, ouder, ex-teamleider zakelijke dienstverlening, communicatiedeskundige, ex-bestuurslid Christelijke basisschool en ervaringsdeskundige als ouder en co-therapeut met betrekking tot de indicatie PDD-NOS. Anke geeft ook e-Coaching aan ouders met een bijzonder kind en aan volwassenen met een diagnose autisme verwante aandoening.

WUNJO betekent vreugde. Ons uitgangspunt is dat ieder mens, en dus ook ieder kind, recht heeft op de vreugde zichzelf te leren kennen, te herkennen, te accepteren en te waarderen. Anders gezegd: ieder mens heeft het recht volledig zichzelf te zijn. Ieder kind heeft er recht op volledig tot zijn recht te komen.

Wunjo is ook een logeer-plaats, waar in het weekend en in vakanties ondersteunende en activerende begeleiding wordt gegeven aan mensen met aan autisme verwante stoornissen en ADHD, wat vanuit een andere visie kan wijzen op indigo- en kristalkinderen.

Wij vinden het belangrijk onze zorg af te stemmen op de behoefte, in plaats dat men zich moet aanpassen aan de zorg die wordt geboden. Mensen waar het hierom gaat vertonen vaak onaangepast of teruggetrokken gedrag omdat ze uit de reacties van anderen hebben gemerkt dat zij dingen anders ervaren dan 'normaal' wordt gevonden. Wij willen samen ontdekken hoe ze tegen de wereld aan kijken en vooral hoe ze tegen zichzelf aankijken. Doel is dat ze binnen hun individuele eigenheid een volwaardige en veilige plek in de wereld vinden, zodat ze zich thuis voelen in die wereld en kunnen leven met vreugde. 

WUNJO ! - Anke

 

 

Nieuw adres:

Kastanjelaan 35

9422 JB  Smilde

contact: wunjomail `at` zonnet.nl